Selskabsarrangementer

Sophienholm Cafeteria & Selskabsforretning kan danne rammen om jeres selskab. Alle slags begivenheder kan afholdes på Sophienholm. Alt fra bryllup, fødselsdage, mærkedage – store som små begivenheder.
Kontakt os for en uformel snak, hvor vi sammen kan tilrettelægger lige netop jeres selskabsarrangement.
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til sø, grøn skov og park. Lokalerne i Sophienholms historiske hovedhus danner rammen som det perfekte sted at holde selskaber.

Vælg mellem vores selskabsmenuer som altid afspejler gode råvarer fra den givne sæson.   

Arrangement og prisforslag ved minimum 20 personer. Se arrangementer her

For arrangementer under 20 personer og andre individuelle ønsker – kontakt os og vi svarer med det samme.

Husets 3-retter selskabsmenu for juli & august

Forretter
***
Rejebisque med bagt fladfisk, peberrodsmousse, ærter og pillede skawrejer
(Kan serveres kold eller varm)
eller
Let stegte jomfruhummerhaler med urter i jomfruhummermayonaise og langtidsbagte tomater

Hovedretter
***
Farseret due med spinatsauté, glacerede spæde gulerødder, sommertrøffel og duesauce
eller
Kalvetyksteg stegt med citron og timian.
Hertil ostegratineret spidskål, majsvinaigrette med ristede kantareller, persille og kalvesky med kantarelsmør

Kartoffeltilbehør serveres til hovedretterne

Desserter
***
Bagte blommer i egen saft med bitter mandel creme brûlée, mandelkage og blommesorbet
eller
Chokoladekage “marcel” med vaniljecreme & sæsonens bær

***

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-


Husets 3-retter selskabsmenu for september

Forretter
***
Skindstegt filet af helt(eller anden frisk fisk) med letsaltet heltrogn og urte-beurre blanc med purløg
eller
Ristede jomfruhummerhaler med græskar i jomfruhummermayonaise og langtidsbagte tomater

Hovedretter
***
Skovdue eller gråand
Serveres med spinatsauté, bagt knoldselleri og trøffelsauce
eller
Kalvetykstegsfilet stegt med citron og timian
Hertil ostegratineret spidskål, majsvinaigrette, ristede kantareller, persille og kalvesky med kantarelsmør

Kartoffeltilbehør serveres til hovedretterne

Desserter
***
Hyldebærkogt pære med bitter mandelcremebrûlée, mandelkage og pære-citronsorbet
eller
Chokoladekage “Marcel” med vanilleiscreme og sæsonens bær

***

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
Løgsuppe med oste gratineret brød
Frikadeller med kartoffelsalat
Kogte wienerpølser og/eller kålpølser med tilbehør og hjemmebagte pølsebrød

Som udgangspunkt har man Sophienholm for sig selv ved aftenarrangementer.

Der vil blive opkrævet et reservationsgebyr på 3000 kr, kvitteringen for reservationsgebyret fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelig regning. For yderligere informationer se her.