Selskabsarrangementer

Sophienholm Cafeteria & Selskabsforretning kan danne rammen om jeres selskab. Alle slags begivenheder kan afholdes på Sophienholm. Alt fra bryllup, fødselsdage, mærkedage – store som små begivenheder.
Kontakt os for en uformel snak, hvor vi sammen kan tilrettelægger lige netop jeres selskabsarrangement.
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til sø, grøn skov og park. Lokalerne i Sophienholms historiske hovedhus danner rammen som det perfekte sted at holde selskaber.

Vælg mellem vores selskabsmenuer som altid afspejler gode råvarer fra den givne sæson.   

Arrangement og prisforslag ved minimum 20 personer. Se arrangementer her

For arrangementer under 20 personer og andre individuelle ønsker – kontakt os og vi svarer med det samme.

Husets 3-retters selskabsmenu for maj og juni 2020

Forretter
***

Tatar af let saltet laks med citron, aspargesmayonnaise,
grillede grønne og hvide asparges
eller
Let stegte jomfruhummerhaler med urter i jomfruhummercreme og langtidsbagte tomater

Hovedretter
***
Medaljon af kalvemørbrad stegt med rødvinskogt kalvebacon og timian
hertil dampet spidskål med ærter, vårløg og kalvesauce med brunet hvidløgssmør
eller
Bryst og lårrulle af fri kylling med spinatsauté, glacerede spæde gulerødder, sommertrøffel og trøffelsauce

Kartoffeltilbehør serveres til hovedretterne

Desserter
***

Chokoladekage “Marcel” med jordbær og vanilleiscreme
eller
Bagte rabarber i egen sky med rabarbersorbet, mandelkage og creme brûlée

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Husets 3-retters selskabsmenu for juli til september 2020

Forretter
***

Friskplukket krabbekød og bagt torsk vendt med safran-kartoffelmayonnaise med
marineret tomater, croutons og krydderurter
eller
Skindstegt frisk fisk og beurre-blanc urtesauce med ørredrogn og purløg

Hovedretter
***
Medaljon af kalvemørbrad stegt med rødvinskogt kalvebacon og timian
hertil ostegratineret spidskål, majsvinaigrette med ristede kantareller, persille og kalvesky med kantarelsmør
eller
Bryst og lårrulle af fri kylling eller vildand
med spinatsauté, glacerede gulerødder, sommertrøffel og trøffelsauce

Kartoffeltilbehør serveres til hovedretterne

Desserter
***

Chokoladekage “Marcel” med frugtkompot og vanilleiscreme
eller
Bagte rabarber i egen sky med, rabarbersorbet, mandelkage og creme brûlée

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
Løgsuppe med oste gratineret brød
Frikadeller med kartoffelsalat
Kogte wienerpølser og/eller kålpølser med tilbehør og hjemmebagte pølsebrød

Som udgangspunkt har man Sophienholm for sig selv ved aftenarrangementer.

Der vil blive opkrævet et reservationsgebyr på 3000 kr, kvitteringen for reservationsgebyret fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelig regning. For yderligere informationer se her.