Selskabsarrangementer

Sophienholm Café & Selskabsforretning kan danne rammen om jeres selskab. Alle slags begivenheder kan afholdes på Sophienholm. Alt fra bryllup, fødselsdage, mærkedage – store som små begivenheder.
Kontakt os for en uformel snak, hvor vi sammen kan tilrettelægger lige netop jeres selskabsarrangement.
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til sø, grøn skov og park. Lokalerne i Sophienholms historiske hovedhus danner rammen som det perfekte sted at holde selskaber.

Vælg mellem vores selskabsmenuer som altid afspejler gode råvarer fra den givne sæson.   

Arrangement og prisforslag ved minimum 20 personer. Se arrangementer her

For arrangementer under 20 personer og andre individuelle ønsker – kontakt os og vi svarer med det samme.

3-retters selskabsmenu Marts – April 2021

Forretter:
***
Stegt torsk i torskebisque med ramsløg, syltede skorzonerrod og sprød jordskok
eller
Tatar af økologisk okse med trøffelcreme, pocheret æggeblomme, syltede svampe og karse

Hovedretter:
***
Farseret kalvemørbrad med kalvebacon og grønpeber. Hertil glaseret rødbede, karamelliserede løg og kalvesky og sommer trøffel
eller
Kylling ballotine med estragon, græskar pure, bagte gulerødder, saltede citron, sprødt kyllingeskind og hønsefumé med grov sennep

Der serveres knuste kartofler med persille og yoghurt til hovedretterne

Desserter:
***
Blodappelsintærte på mazarinbund med hvid chokolademousse og blodappelsin sorbet
eller
Petit gateau marcel med vaniljeiscreme og lune skovbær

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
eller
Løgsuppe med oste gratineret brød

3-retters selskabsmenu Maj – juni 2021

Forretter:
***
Let saltede laks med pocheret hvide asparges, krydderurtesalat og sprød rug
eller
“Sandwich” af selleri og spinat med karamelliserede løg, sellerikompot med røget kartoffel og purløg

Hovedretter:
***
Langtidsstegt oksefilet med ramsløg og oksesky med brunet løgpuré
eller
Lyssej stegt på croutons med brændenælder og cremet musling saucé med krydderurter

Der serveres grillet grønne asparges, dampstegte nye løg, vårurter fra sophienholms have og nye danske kartofler til hovedretterne

Desserter:
***
Bagte rabarber i egen sky med rabarber sorbet, mandelkage og créme brûlée
eller
Citron tærte med brændt merengs og vaniljeiscreme med karamel

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
eller
Løgsuppe med oste gratineret brød

3-retters selskabsmenu juli- august 2021

Forretter:
***
Stegt kammusling med blomkålspuré, radise crudité, syltede rødløg og bacon
eller
Tyndskåret spegeskinke med cremet kartoffelsalat, basilikum creme samt syltede gulerødder og fennikel

Hovedretter:
***
Medaljon af oksemørbrad hertil oksesky med kantarelsmør
eller
Langtidsstegt grissebryst hertil kyllinge glace med brunet smør

Der serveres stegte kantareller, majs tilsmagt med sennep, grillet sommerkål og røget selleripuré samt danske kartofler til hovedretterne

Desserter:
***
Jordbær i egen puré, hvid chokolade moussé, sprød chokolade, jordbær sorbet og kørvel
eller
Mazarin kage, kirsebær marineret i kirsebærlikør, chokoladeis, sprøde marengsflager og citronurt fra Sophienholms have

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
eller
Løgsuppe med oste gratineret brød

3-retters selskabsmenu september – oktober – november 2021

Forretter:
***
Jomfruhummer bisque med ristet jomfruhummer haler, yuzu-syltet græskar og krydderurteolie
eller
Enebær gravad krondyr carpaccio med trøffel, sprød vesterhavs ost, tyttebær og svampe creme

Hovedretter:
***
Oksemørbrad /eller krondyrfilet barderet med skovsvampe hertil oksesky med røget marv /eller vildtsky
eller
Torsk stegt i persillerasp hertil torske Fumé med peberrod

Der serveres stegte bøgehatte og karl Johan svampe, syltet skorzonerrod og tranebær samt kartofler fondant til hovedretterne

Desserter:
***
Chokoladekage med saltkaramel, havtorn sorbet, sprød glukose og tørret blomster
eller
Rødvinspocheret pære med anis, vanilje creme, pistacie krokant og kørvel

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
eller
Løgsuppe med oste gratineret brød

Som udgangspunkt har man Sophienholm for sig selv ved aftenarrangementer.

Der vil blive opkrævet et reservationsgebyr på 3000 kr, kvitteringen for reservationsgebyret fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelig regning. For yderligere informationer se her.