Selskabsarrangementer

Sophienholm Cafeteria & Selskabsforretning kan danne rammen om jeres selskab. Alle slags begivenheder kan afholdes på Sophienholm. Alt fra bryllup, fødselsdage, mærkedage – store som små begivenheder.
Kontakt os for en uformel snak, hvor vi sammen kan tilrettelægger lige netop jeres selskabsarrangement.
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til sø, grøn skov og park. Lokalerne i Sophienholms historiske hovedhus danner rammen som det perfekte sted at holde selskaber.

Vælg mellem vores selskabsmenuer som altid afspejler gode råvarer fra den givne sæson.   

Arrangement og prisforslag ved minimum 20 personer. Se arrangementer her

For arrangementer under 20 personer og andre individuelle ønsker – kontakt os og vi svarer med det samme.

Husets 3-retters selskabsmenu for december

Forretter
***
Pressede porrer med trøffelmarinerede kammuslinger og frisk sort trøffel
eller
Luftig cremet torskebisque med ristede jordskokker, saltet citron og bagt torsk

Hovedretter
***
Bagt fasanbryst i cremet salviesauce med stegt julesalat, ristede svampe og æbler
eller
Steg af dådyr med vildtsky
Hertil glacerede rødbeder, peberrodscreme og perleløg

Kartoffeltilbehør serveres til hovedretterne

Desserter
***
Pocheret pære med “varme” krydderier, valnøddeparfait med citron og
saltet mælkekaramel
eller
Chokoladekage “Marcel” med vaniljeiscreme og svesker i rødvin
  
Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Husets 3-retters selskabsmenu for Januar-februar 2020

Forretter
***

Confiterede jordskokker i lag med champignon og frisk sort trøffel
Hertil marineret grønkål og persille
eller
Luftig cremet torskebisque med bagt torskefilet, ristede skorzonetrødder, purløg og heltrogn

Hovedretter
***

Stegte vintergrøntsager med drænet peberrodsyoghurt, løgfumet og brøndkarse
Langtidsbagte æbler og rødløg
eller
Braiseret økologisk oksekæbe med morkelsauce
Hertil stegt julesalat i sprød dej med citron og glacerede perleløg med estragon

Ostegratineret kartoffelmos serveres til hovedretterne

Desserter
***

Chokoladekage “Marcel” med svesker i rødvin og vanilleiscreme
eller
Karameliseret pære med valnøddeparfait og let saltet mælkekaramel

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Konfirmationsmenu maj 2019

Forretter
***
Let saltet laks med jordskokkeflan, lakserogn, spæde vårskud,
æble og peberrodsvinaigrette
eller
(Vegetarisk)
Luftig cremet blomkålssuppe med sprøde brødcroutons, ristede mandler,
kørvel og frisk trøffel

Hovedretter
***
Kalvemørbrad stegt i fars med peber og kalvebacon
hertil dampet spidskål med ærter, vårløg og
kalvesauce med brunet hvidløgssmør
dertil nye kartofler
eller
(Vegetarisk)
Stegte hvide og grønne asparges med ramsløgsolie og brændenælder
Hertil marinerede bøftomater med sherryeddike og krydderurter
samt knuste nye kartofler med rygeost

Desserter
***
Bagte rabarber i egen sky med, rabarbersorbet, mandelkage og
skovmærke-panna cotta med kærnemælk
eller
Chokoladekage med vanilleiscreme og jordbær

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød
Kr. 70,-

Ønsker I natmad i forbindelse med aftenarrangement foreslår vi:

Udvalg af danske og sydlandske oste, pølser og luftørret skinke med tilbehør
Løgsuppe med oste gratineret brød
Frikadeller med kartoffelsalat
Kogte wienerpølser og/eller kålpølser med tilbehør og hjemmebagte pølsebrød

Som udgangspunkt har man Sophienholm for sig selv ved aftenarrangementer.

Der vil blive opkrævet et reservationsgebyr på 3000 kr, kvitteringen for reservationsgebyret fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelig regning. For yderligere informationer se her.