Selskabsarrangementer
Sophienholm Café & Selskabsforretning kan danne rammen om jeres selskab. Alle slags begivenheder kan afholdes på Sophienholm. Alt fra bryllup, fødselsdage og mærkedage – store som små begivenheder.
Kontakt os for en uformel snak, hvor vi sammen kan tilrettelægge lige netop jeres selskabsarrangement.
Vi er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til sø, grøn skov og park. Lokalerne i Sophienholms historiske hovedhus danner rammen som det perfekte sted at afholde selskaber.
Arrangement og prisforslag ved minimum 20 personer. Se arrangementer her
For arrangementer under 20 personer og andre individuelle ønsker – kontakt os og vi svarer snarest.
3-retters selskabsmenu
Maj, juni og juli
Forret:
***
Koldrøget laks serveret med citrusgelé, oxiderede agurker, crudité af radiser og frisk ramsløgolie.
eller
Maj til juli måned: Smørpocherede hvide asparges, hertil håndpillede rejer, mousseline-sauce og løgblomster.
eller
Klasisk Vitello tonnato – tyndtskåret kalvekød med cremet tunsauce, kapers og rucolasalat.
–
Til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og rørt smør.
Hovedret:
***
Kalvemedaljon serveret med rødvinsglace, pommes Anna, jordskokkepuré, syltede ræddiker og fermeteret tomater.
eller
Pocheret torsk, hertil confiteret fennikel med salvie, stegte løgskaller, nye kartofler og muslingesauce.
eller
Vegansk selleribøf med confiteret porre, emulsion af grillede tomater og sæson grønt.
Dessert:
***
Gateau Marcel Chokoladekage med bær, hjemmelavet sorbet is og citronmelisse.
eller
Citrondessert med lemoncurd, hvid chokolade og urtestøv.
Tilvalg:
Ostetallerken med et udvalg af danske oste, kompot, oliven og brød.
Kr. 100,-
Natmad:
***
Udvalg af danske- og sydlandske oste, pølser og lufttørret skinke med tilbehør.
3-retters selskabsmenu
August & september
Forret:
***
Jomfruhummer med hollandaise sauce, søde kartoffelchips, ristede nødder og ørredrogn.
eller
Stegte kammuslinger, blåmuslinger, salturt, tomat oliven-olie og yopol.
–
Til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og rørt smør.
Hovedret:
***
Okse-striploin med spidskål, smørvendte majs, pommes fondant, cremet brunet smør og balsamico-sauce
eller
Havkat med blancheret aspargesbrocoli, pommes rissoles, gulerodspuré og luftig citron sauce.
eller
Vegansk selleribøf med confiteret porre, emulsion af grillede tomater og hertil sæsonens grønt.
Dessert:
***
Vanilje parfait med kryddercrumble, suppe af havtorn og glukose.
eller
Citrondessert med lemoncurd, hvid chokolade og urtestøv.
Tilvalg:
Ostetallerken med et udvalg af danske oste, kompot, oliven og brød.
Kr. 100,-
Natmad:
***
Udvalg af danske- og sydlandske oste, pølser og lufttørret skinke med tilbehør.
Som udgangspunkt har man Sophienholm for sig selv ved aftenarrangementer.
Der vil blive opkrævet et reservationsgebyr på 3000 kr., kvitteringen for reservationsgebyret fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelig regning. For yderligere informationer se her.