Spisekort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon eller mail: 45 88 40 05 eller info@sophienholmcafe.dk

Frokosttallerken
3 kolde eller lune retter med fisk, kød og grønt
219,-

Kryddersild med rødløg, kapers, dild og krydderfedt
79,-

Cremet peberrodssild med æblesyltet grønne stikkelsbær, kørvel, løg, æg og krydderfedt
79,-

Stuvede kantareller på grillet surdejsbrød med sauteret spinat, persille, citron og skalotteløg
139,-

Trøffelmarineret hjertesalat med ærte-mandelpure, grønne tomater, saltmandler, krydderurter og sommertrøffel
119,-

Friskpillede søkogte rejer (100g) med mayonaise, ristet brioche og citron
189,-

Frisk dansk heltrogn med creme fraiche, rødløg, dild, citron og ristet rugbrød
129,-

Let saltet laks med dildstuvede kartofler og citron
129,-

Friskplukket krabbekød og bagt lyssej vendt med safran-kartoffelmayonnaise
med marinerede tomater, croutons og krydderurter
139,-

Stegt kulmulefilet med majs, sennep og kantareller
149,-

Sophienholms stjerneskud
Smørstegt og dampet fladfiskfilet på toast med fennikelsalat, søkogte rejer, rogncreme, grillet citron og syltet skorzonetrod
179,-

Hønsesalat af frie kyllinger med sennep, knoldselleri, drueagurker, blegselleri og løvstikke
109,-

Tatar af økologisk okse rørt med spicy mayonaise, skalotteløg og estragon
Hertil brøndkarsesalat og sprødt brød
129,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Rødgrød med ristede mandler og fløde
69,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
(skal bestilles til hele bordet – min. 4 personer)
329,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, blommecrumblekage, mokkafragilité og jordbærtærte
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.

Der tages forbehold for ændringer på vores hjemmeside