Spisekort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon eller mail: 45 88 40 05 eller info@sophienholmcafe.dk

Frokosttallerken
3 kolde eller lune retter med fisk, kød og grønt
219,-

Kryddersild med rødløg, kapers, dild og krydderfedt
79,-

Cremet peberrodssild med æblesyltet grønne stikkelsbær, kørvel, løg, æg og krydderfedt
79,-

Stuvet kantareller på grillet surdejsbrød med sauteret spinat, persille, citron og skalotteløg
139,-

Trøffelmarineret hjertesalat med ærte-mandelpure, grønne tomater, saltmandler, krydderurter og sommertrøffel
119,-

Friskplukket krabbekød og bagt lyssej vendt med safran-kartoffelmayonnaise med marinerede
tomater, croutons og krydderurter
139,-

Hønsesalat af frie kyllinger med sennep, knoldselleri, drueagurker, blegselleri og løvstikke
109,-

Smørstegt rødspættefillet med fennikelsalat, citron og remoulade mættet med krydderurter
149,-

Friskpillede fjordrejer med mayonaise, citron og smørstegt brioche
(50 g) 169, – (100 g) 219,-

Sprødstegt Lyssejfilet med nye løg i gedefriskost, friske ærter og mynte
149,-

Pariserbøf af friskhakket økologisk okse med rødbedepickles, kapers, rødløg, persille, peberrod og rå æggeblomme
149,-

Steg af dansk lam med persillepuré, bønnesauté, nye danske kartofler og olivensaucé
169,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Rødgrød med ristede mandler og fløde
69,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
(skal bestilles til hele bordet – min. 4 personer)
329,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, citron-birkeskage med blåbærfromage, æblecrumblekage og pæretærte med citronmarengs
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.

Der tages forbehold for ændringer på vores hjemmeside