Spisekort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon eller mail: 45 88 40 05 eller info@sophienholmcafe.dk

Frokosttallerken
3 kolde eller lune retter med fisk, kød og grønt
219,-

Tomat-krondild sild med rødløg, dild, kapers og krydderfedt
79,-

Cremet æblesild med æbler løg, æg og krydderfedt
79,-

Morkel stuvede bøgehatte og champignoner på grillet surdejsbrød med sauteret spinat, persille, citron og skalotteløg
139,-

Trøffelmarineret hjertesalat med ærte-mandelpure, grønne tomater, saltmandler, krydderurter og sommertrøffel
119,-

Varmrøget lakserilette med fennikelsalat, rødløg, dild og ristet rugbrød
119,-

Sprødstegt kulmulefilet med dild og citron hertil vinterporre, danske kartofler og sennepscreme
159,-

Dansk heltrogn med creme fraiche, dild, rødløg, citron og ristede rugbrød
129,-

Sprængt ungand med æblerødløgskompot, peberrodscreme og brøndkarse
159,-

Tatar af økologisk okse rørt med spicy mayonaise, skalotteløg og estragon
Hertil brøndkarsesalat og sprødt brød
129,-

Luftig græskar-tomatsuppe med bagt hvidløg, salvie og ristede græskarkerner
99,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Karamelliserede pandekager med kompot og flødeskum
69,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
(skal bestilles til hele bordet – min. 4 personer)
329,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, blommecrumblekage, mokkafragilité og jordbærtærte
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.

Der tages forbehold for ændringer på vores hjemmeside