Sommeraftener

Sommeraftener på Sophienholm

Fra 1. maj til 30. august holder køkkenet aftenåben alle torsdage fra kl. 17.00 til kl. 19.30.

 Menu uge 28

Forret:

Let saltet laks med peberrodsyoghurt og gravede grøntsager
99,-

Hovedretter:

Pandestegte fiskefrikadeller
på flødestuvet spidskål med krydderurter, saltet citron og nye kartofler
149,-

Helstegt økologisk oksefilet
med ristede gulerødder, spinat, estragon, nye kartofler og oksesky med brunet smør
179,-

Desserter:

Lækre hjemmebagte kager
55,-
Rødgrød med fløde og ristede mandler
69,-

 

Menu uge 29

Forret:

Kantareltoast à la crème med spinat og persille
99,-

Hovedretter:

Sprødstegt makrelfilet
på lun kartoffelsalat med sommerporre og frisk trøffel
179,-

Kyllingeconfit
med grønne ærter, syltede grønne tomater og ærte-friskostcreme
Hertil nye kartofler og sennepsmarineret hovedsalat
169,-

Desserter:
Rødgrød med fløde og karameliserede mandler
79,-

Lækre hjemmebagte kager
55,-

Menu uge 30

Forret:

Luftig cremet hummerbisque med ristede kammuslinger og urter
99,-

Hovedretter:

Helstegt skærising
med brunet kaperssmør, persille, citron og nye kartofler
189,-

Langtidsstegt kalvekam med grillede sommerporrer og peberrodsyoghurt
Hertil nye kartofler
189,-

Desserter:

Rødgrød med fløde og ristede mandler
79,-

Lækre hjemmebagte kager
55,-