Jul på Sophienholm

Vi glæder os julen på Sophienholm Cafeteria

Julemenuen kan bestilles fra 23. november og kører året ud

Husk at man i år kan bestille vores 3 retters nytårsmenu til afhentning nytårsaftens dag – se mere under Mad ud af huset.

Julemenu 2019

Juletallerken
3 retter
Kr. 219,-

Julebord
6 retter løbende serveret på fade, afsluttet med ris a la mande
Kr. 329,-

Sild

Cremet karrysild med drueagurk, løg, æg og estragon
Kr. 79,-

Sennepssild med løg, æbler, æg og dild
Kr. 79,-

Krydret julesild med fedt, rødløg, kørvel, kapers
Kr. 79,-

Stegt sild i sur-sød lage med syltede rødløg og purløg
Kr. 79,-

Sildebord med 4 slags sild, kartoffelret, æg og tilbehør
Kr. 169,-

Fisk

Friskpillede søkogte rejer(50 g) vendt med krondildkogte urter, citronmayonaise og dild
Kr. 129,-

Gravad islandsk laks med ristede rosenkålblade, peberrod og rævesauce
Kr. 139,-

Sprødstegt bakskuld i fileter med sennep, æg, persille og kartofler
Kr. 129,-

Smørstegte rødspættefileter med krydderurteremoulade, fennikelsalat og citron
Kr. 149,-

Grønt

Salat af bagte rødbeder med æbler, rødløg og hasselnødder(vegansk)
Hertil peberrodsmarineret grønkålsalat
Kr. 109,-

Luftig svampepurésuppe med sherry, timian og saltet citron (vegetarisk)
Kr. 99,-

Kød

Hjemmelavet lun jule-leverpostej med syltede rødbeder, bacon og champignon
Kr. 89,-

Friskbagt tartelet fyldt med fasanfrikassé, æbler, selleri, peberrod og brøndkarse.
Kr. 129,-

Hjemmelavet sylte af økologisk gris med sennep, rå løg og surt
Kr. 89,-

Stegt andemedister med kartoffelstuvet grønkål og muskatnød
Kr. 129,-

Stegt andebryst eller confit af låret
med tyttebærsyltet rødkål, hasselnødder, brune kartofler og andesky
Kr. 149,-

Langtidsstegt kam og bryst af økologisk gris med sprøde svær
serveres med kvæde, svesker og glacerede jordskokker
Kr. 149,-

Sødt

Kage med creme og kompot
Kr. 55,-

Karameliserede pandekager med æble-tyttebærkompot og flødeskum
Kr. 69,-

Ris a la mande med polynesisk vanille og kumquatsauce
Kr. 69,-