Sommeraften

Caféen har åbent frem til kl. 20.00 og køkkenet til kl. 19.00 hver torsdag

Menu for torsdag den 16. maj 2019

Forret:
Let saltet laks med ristet blomkål og sommertrøffel
Kr. 99,-

Hovedretter:
Fiskefrikadeller med krabbekød, citrondampet spidskål og krydderurtecreme
Hertil ristede nye kartofler
Kr. 169,-

Friskbagte tarteletter og frikassé af frie kyllinger i aspargescreme med ærter og løvstikke
Kr. 159,-

Dessert:
Kager fra baren
Kr. 49,-

Menu for torsdag den 23. maj 2019

Forret:
Kold aspargescremesuppe med marinerede asparges, rejer og krydderurter
Kr. 89,-

Hovedretter:
Helstegt rødspætte med brunet kaperssmør, citron og nye kartofler
Kr. 169,-

Steg af dansk lammekølle
Kr. 179,-

Dessert:
Kager fra baren
Kr. 49,-