Påsken 2019

 Menu:

Cremet aspargessild med løgringe, krydderurter, syrnede asparges og æg
79,-

Krydret løgsild med rødløg, dild, kapers og æg
79,-

Sprødstegte sildefileter med røgede æg, rødløg, persille, sennep og nye kartofler
119,-

 Let saltet islandsk laks og dildstuvede nye kartofler krydret med skalotteløg og citron
129,-

Friskplukket krabbekød vendt med bagt fisk fra torskefamilien og kartoffel-safranmayonaise.
Serveres på grillet surdejsbrød med marinerede tomater og krydderurter
139,-

Sprødstegt kulmulefilet med hvide asparges i limesmør, dildcreme og nye dildkartofler
169,-

Luftig cremet fiskesuppe med dampede torskekæber, hestebønner, brændenælder, ramsløg og saltet citron
129,-

Jordskokketærte med æbler, valnødder, brøndkarse og creme af sorte trøfler
129,-

Grøn salat med ærte-ramsløgcreme, artiskok, vårløg, asparges, ærteskud, brøndkarse, krydderurter og citronvinaigrette
119,-
…med tilvalg af grillet økologisk oksemørbrad(150 g)
189,-

Rørt tatar af velfærdsokse med skalotteløg, estragon, sprødt brød og brøndkarsesalat
129,-

Hønsesalat af “frie” kyllinger med sennep, knoldselleri, drueagurker og løvstikke
109,-

Langtidsbagt dansk lam i egen sky med brændnældesauté, grønne asparges, persille og knuste nye kartofler vendt med pebberrodsyoghurt og olivenolie
159,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Rabarbertrifli med økologisk flødeskum
49,-

Derudover tilbydes
Påsketallerken (3 retter) Kr. 219,- og Påskebord (6 retter) Kr. 329,-
som køkkenet kombinerer ud fra ovenstående retter