Vi glæder os allerede til julen her på Sophienholm, hvor forberedelserne er i fuld gang.
Julekortet starter slut november og forsætter året ud.
Julemenu 2023
Juletallerken
Julesild, gravad laks og confiteret andelår
219,-
Julebord
Julebord bestående af 6 anretninger – serveres løbende – koldt & lunt.
Julesild, gravad laks, rødspættefilét, and og julemedister – alt serveres med tilhørende ganiture
Afsluttes med Ris a la mande
(Skal bestilles til hele bordet – min. 2 kuverter)
398,-
Karrysild
løg, friske æbletern, kappers, kørvel og smilende æg
89,-
Klassisk julesild
løgringe, syltede sennepskorn og smilende æg
89,-
Vegansk julesalat
marineret i mørk balsamico med blodappelsin, rødkål, granatæble og brændte mandler
145,-
Gravad laks
citrongelé, kørvelcreme, syltede sennepskorn og aromatiske krydderurter
155,-
Håndpillede rejer
med smilende æg, maltgrene, hjemmerørt tomatmayonnaise og ørred rogn
150,-
Pandestegt rødspættefilet
fennikelsalat, citron og hjemmelavet remoulade vendt med krydderurter
165,-
Andebryst
rosastegt andebryst, confiteret selleri i brunet smør, græskar puré og tærte af and – hertil delikat andesauce
165,-
Langtidsstegt bryst af dansk velfærd gris
med glaseret kartofler, hjemmelavet rødkål, puré a pastinak, sprøde svær og brunet smør (Udsolgt)
160,-
Julemedister
stegt kål, syltede rødbeder, friteret løg og klassisk brun sauce
164,-
Chevre chaud
salat med varm gedeost, valnødder syltede i portvin, brødcroutoner, oliven og rød skovsyre
158,-
3 modne oste
med ristet rugbrød og sødt
119,-
Sødt
Udvalg af husets hjemmebagte kager med creme og kompot
60,-
Ris a la mande
med kirsebærsauce tilsmagt med Amarena kirsebær og brændte mandler
60,-
Hjemmebagte brunkager
25,-
Velbekomme & glædelig jul