Vi glæder os allerede til julen her på Sophienholm, hvor forberedelserne er i fuld gang.
Julekortet starter slut november og forsætter året ud.
Julemenu 2024
Juletallerken
Julesild, gravad laks & rullesteg af svin.
219,-
Julebord
Julebord bestående af 6 anretninger – serveres løbende – koldt og lunt:
Julesild, gravad laks, rødspættefilet, and og rullesteg. Alt serveres med tilhørende garniture.
Afsluttes med Ria á la mande.
(Skal bestilles til hele bordet – min. 2 kuverter).
398,-
Klassisk julesild
Løgringe, syltede sennepskorn og smilende æg.
89,-
Gravad laks
Citrusgele, kørvelcrame, syltede sennepskorn og aromatiske krydderurter.
160,-
Håndpillede rejer
Smilende æg, maltgrene, hjemmerørt tomatmayonnaise, ørredrogn og grillet citron.
155,-
Pandestegt rødspættefilet
Fennikelsalat, citron og hjemmelavet remoulade vendt med krydderurter.
165,-
Rullesteg af dansk velfærdsgris
Rullesteg af svinebryst med æbler/svesker, brunede kartofler,
sprøde flæskesvær, hjemmelavet rødkål og passende sauce.
175,-
Andebryst
Tranebærglaseret andebryst med confiteret andelår i fillodej,
cordinal-puré, stegte æbler – hertil delikat andesauce.
185,-
Chevre chaud
med bagte rødbeder, honningstegte pærer, ristede pistagenødder og brøndkarse.
155,-
Sophienholms Julesalat
med rødvinssvesker, bagte løg smagt til med ingefær, frisk appelsin og saltede nødder.
145,-
Grønkålssuppe
med æbler, ristede græskarkerner og grønkålschips.
135,-
Skindstegt Kulmule
Med hokkaidopuré, forårsløg, syltede grønne jordbær, kartofler og hummer-fumé.
195,-
Pariserbøf
Med rødbedepickles, rødløg, kapers, persille, peberrod og rå æggeblomme.
(Stegt medium rare)
168,-
3 modne oste
med ristet rugbrød og sødt
119,-
Sødt
Udvalg af husets hjemmebagte kager med creme fraiche eller flødeskum og kompot
60,-
Ris a la mande
med kirsebærsauce tilsmagt med Amarenakirsebær og brændte mandler
60,-
Hjemmebagte brunkager
25,-
Husets Gløgg med brunkager
65,-
Velbekomme & glædelig jul