Jul på Sophienholm

Frokosttallerken
3 kolde og lune retter med fisk, kød og grønt
(Idag – tyttebærsild, varmrøget laksrillette og lam i pres)
219,-

Cremet karrysild med løg, æg, kapers og karse
79,-

Løgsild med syltede rødløg, løg puré, løgringe, karse, æg og krydderfedt
79,-

Rødbedesalat med kirsebær vinegrette, gedeost, grøntkål, ristede nødder og rødløg
119,-

Svampetoast – Skovsvampe a la crème, ristet brioche, citron, persille og spinat
149,-

Rejesalat med tomat mayonnaise, tørrede tomater, dild og ørred rogn serveret på stegt brioche
149,-

Friskplukket krabbekød og bagt lyssej vendt med kartoffel-safarn mayonnaise hertil marinerede tomater, grønkål, krydderurter og sprøde kapers
139,-

Græskarsuppe med yuzu syltede græskar, saltede græskarkærner og trøffelvalle
129,-

Varmrøget laks med hollandaisesauce, syltede skorzonerrødder, savoykål og kogte kartofler vendt i urter

159,-

Sophienholms charcuteri – røget skinke fra Grambogård, anderilette med sennep, fennikel pølse, serrano skinke og chorizo pølse
139,-

Dansk lammebov plukket og stegt med sennep hertil olivensauce, rødbede, saltbagt selleri og sauteret bønner
169,-

4 modne oste med ristet rugbrød og sødt
119,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
(skal bestilles til hele bordet – min. 4 personer)
329,-

Vi glæder os til julen på Sophienholm
Julekortet starter fra 22. november og kører året ud.

Julemenu 2021

Jule tallerken
(karrysild, rødbede gravad laks og rullesteg)
219,-

Jule bord
3 serveringer af 6 retter
(karrysild, peber kippers, rødbede gravad laks, ande medister og rullesteg)
Afsluttes med Ris a la mande
339,-

Cremet karrysild med kapers, løg og karse
79,-

Peberkippers med tyttebær-emulsion, løg og røget kartoffel
79,-

Rødbede gravad laks med æggeblomme creme, rosenskål blade og sprøde tapioka chips
139,-

Rejesalat med tomat mayonnaise, tørrede tomater, dild og ørred rogn serveret på stegt brioche
149,-

Stegt torskefilet med torske bisque, aioli, syltede løg, urte bagte grøntsager og kartofler
149,-

Spicy gulerodssuppe, hvidløgs valle, bagte gulerødder og ristet græskarkerner
109,-

Rullesteg med grøntkål, appelsin, svesker, kvæde puré, glaserede kartofler og grise sky
149,-

Confiteret andelår med syltede rødbeder, kartofler, stuvet kål og grov sennep
129,-

Lun leverpostej og ande rillette med sennep, drueagurk, stegte svampe og bacon
139,-

Rødbedesalat med kirsebær vinegrette, gedeost, grøntkål, ristede nødder og rødløg
119,-

4 modne oste med ristet rugbrød og sødt
119,-

Sødt

Udvalg af husets hjemmebagte kager med creme og kompot
52,-

Ris a la mande
59,-

Hjemmebagte brunkager
25,-