Jul på Sophienholm 2025

Vi glæder os allerede til julen her på Sophienholm, hvor forberedelserne er i fuld gang.
Julekortet starter slut november og forsætter året ud.

Julemenu 2025

Juletallerken
Julesild, gravad laks & tartelet med and.
219,-

Julebord
Julebord bestående af 6 anretninger – serveres løbende – koldt og lunt:
Julesild, gravad laks, rødspættefilet, and og svinenakke. Alt serveres med tilhørende garniture.
Afsluttes med Ris á la mande.
(Skal bestilles til hele bordet – min. 2 kuverter).
398,-

Klassisk julesild
Løgringe, syltede sennepskorn og smilende æg.
89,-

Stegt sild
Friteret kapers, løg, dild og blødkogt æg.
115,-

Hummerbisque
med stegte kammuslinger, friterede salvie og brunz fennikel.
165,-

Hjemmelavet gravad laks
Sennepscreme og mizuna.
160,-

Pandestegt rødspættefilet
Fennikelsalat, citron og hjemmelavet remoulade vendt med krydderurter.
165,-
Tilkøb af håndpillede rejer.
20,-

Bagte rodfrugter – Vegansk
Havtorn marineret bladebeder, syltede bolsjebeder, kikærte-mayonnaise samt sprøde bælgfrugter.
155,-

Laksetoast
Avokado, pocheret æg, hollandaise sauce og purløg.
175,-

Andebryst
Muscovado kartofler, rådkålspuré, sprød grøn kålsalat og appelsin glace.
185,-

Andetarteletter
Med asparges, sprødt andeskind og persille.
175,-

Skindstegt havbars
Pommes pariserne, blomkålspuré, smørristet kajserhatte, sprød flower sprouts og peberfrugt velouté.
195,-

Langtidsstegt svinenakke
Laurbærsalt, knuste kartofler i smørsennep og persille, æblecider pocheret gulerødder,
syltede tomater, cremet svampesauce og grøn olie.
195,-

3 modne oste
med ristet rugbrød og sødt
119,-

Sødt

Udvalg af husets hjemmebagte kager med creme fraiche eller flødeskum og kompot
60,-

Ris a la mande
med kirsebærsauce tilsmagt med Amarena-kirsebær og brændte mandler
60,-

Hjemmebagte brunkager
32,-

Husets Gløgg med brunkager
70,-

Velbekomme & glædelig jul