Frokostkort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon
45 88 40 05

Frokostbord
6 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
Skal forudbestilles til hele bordet, min. 4 personer
329,-

Frokosttallerken
3 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
219,-

Sildebord
4 slags sild med tilbehør
159,-

Tomat-sherrysild med rødløg, dild og kapers
79,-

Cremet estragonsild med syrnede asparges, løg, kørvel og æg
79,-

Tyttebærsild med creme fraiche, peberrod og purløg
79,-

Stegt sild i sur-sød lage med dild og syltede rødløg
79,-

Let saltede sikrogn med rødløg, creme fraiche, dild, citron og ristet brød
129,-

Luftig græskar-tomatsuppe med bagt hvidløg, brødcroutons, ristede græskarkerner og salvie
109,-

Laksespecialitet
129,-

Sophienholms stjerneskud
Pandestegt og dampet fladfiskfilet på smørristet toast med fattigmandsasparges,
fennikelsalat, friskpillede søkogte rejer og sikrogncreme
179,-

Salat af bagte rødbeder med røde bær, hasselnødder, rødløg og peberrodscremede grønne blade
119,-

Risotto med okseragout, frisk efterårstrøffel, parmesan og blomkål
169,-

Tarteletter fyldt med fasanfrikassé
Hertil æbler, svampe og brøndkarse
139,-

Hakkebøf af dådyr fra dyrehaven
med løgsauce, smørstegte kålblade, tyttebær og brasede kartofler
149,-

4 gode oste med ristet rugbrød
119,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, æblecrumblekage, små mandelkager og gulerodskage med passionfrugt
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.