Frokostkort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon
45 88 40 05

Frokostbord
6 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
Skal forudbestilles til hele bordet, min. 4 personer
329,-

Frokosttallerken
3 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
219,-

Sildebord
4 slags sild med tilbehør
159,-

Hjemmelavet peberkippers med mayonaise, løg og kartofler
79,-

Cremet æblesild med estragon, løg, kørvel og æg
79,-

Kryddersild med rødløg, dild og kapers
79,-

Stegt sild i sur-sød lage med purløg og syltede rødløg
79,-

Friskpillede søkogte rejer
hertil bagt torsk vendt med skaldyrs-kartoffelmayonaise,
sprødt brød, safransyltet fennikel og krydderurter
149,-

Torskerognsmousse med stenbidderrogn, rødløg, dild og ristet rugbrød
129,-

Sprødstegt kullerfilet
med dampet savoykål og lunt æggesmør med kapers, skalotteløg og estragon
159,-

Luftig cremet fiskesuppe med torskekæber, røgede kartofler, porre og ramsløg
129,-

Varm salat med vesterhavsost, bagte jordskokker, valnødder, pære og frisk sort trøffel
129,-

Sennepsbagt rødbedetærte med gedeost, æbler, dild og brødkarse
119,-

Omelet med frisk sort trøffel, persille og grønkål
129,-

Andepaté med svampe og grønne peberkorn
Hertil sellerisalat med kørvel
119,-

Bøf af økologisk oksefilet
med stegte løg, kartofler, marv, timian og oksesauce
189-

Glaceret bryst af “saddleback” gris med vridkål, sennep, persille og syltede rødbeder
159,-

4 gode oste med ristet rugbrød
119,-

Karameliserede pandekager med frugtkompot og flødeskum
69,-

Crèpe Suzette med mandler og flødeskum
119,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, æblecrumblekage, blodappelsintærte, mokkafragilité og appelsinsirupkage
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.