Frokostkort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon
45 88 40 05

Frokostbord
6 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
Skal forudbestilles til hele bordet, min. 4 personer
329,-

Frokosttallerken
3 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
219,-

Sildebord
4 slags sild med tilbehør
159,-

Tomat-sherrysild med rødløg, dild og kapers
79,-

Cremet estragonsild med æble, løg, kørvel og æg
79,-

Røget sild med æggeblomme, radisser og purløg
79,-

Stegt sild i sur-sød lage med dild og syltede rødløg
79,-

Let saltet laks og krondildstuvede kartofler krydret med citron og skalotteløg
129,-

Luftig svampepurésuppe med stegt rødspættefilet, vilde svampe, citron og timian
129,-

Dansk hummer og bagt torsk, vendt med kartoffel-skaldyrsmayonaise, tomater, krydderurter og sprødt brød
149,-

Skindstegt torsk på porrekompot med muslinge-peberrodsauce, krydderurter og kartofler med saltet citron
149,-

Varm spinatsalat med cremet perlebyg, bagt persillerod, pære, saltet citron, brødcroutons, parmesan og syltede kantareller
119,-

Hønsesalat af frie kyllinger med sennep, drueagurker, knoldselleri og løvstikke
109,-

Stegt kalvelever fra grambogård med sortkål, stegte løg, kartoffelmos og kalvesky med brunet hvidløgssmør
129,-

Rørt tatar af økologisk okse med estragon, skalotteløg, brøndkarsesalat og sprødt brød
119,-

4 gode oste med ristet rugbrød
119,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, rabarbercrumblekage, små mandelkager og hindbær-hyldeblomstkage
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.