Frokostkort

Frokostmenu

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon: 45 88 40 05

Frokosttallerken
3 kolde eller lune retter med fisk, kød og grønt
219,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
329,-

Sherrysild med rødløg, kørvel, kapers og krydderfedt
79,-

Sennepssild med æble, løgringe, dild og æg
79,-

Stegt sild i sur-sød lage med urteolie og syltede rødløg
79,-

6 stk. østers “fine de Clair” naturel med citron, grønne tomater, rødløg i champagneeddike og grillet surdejsbrød
169,-

Torskerognsmousse med rødløg, dild, citron og ristet rugbrød
119,-

Fiskefrikadeller med heltrogncreme, fennikelsalat, grillet citron og krydderurter
139,-

Dampet torskefilet i cremet bakskuldsauce med smørkogt kartoffel og kål krydret med dild og lime
159,-

Omelet med frisk sort trøffel (tuber melanosporum)
Hertil grønkål, persille og champignon
139,-

(Vegetarisk)
Grøn salat med syrnet trøffelfløde, æble-jordskokkekompot, valnødder og frisk sort trøffel
129,-

(Vegansk)
Gulerodspurésuppe med ingefær, mandarin, koriandercreme og brødcroutons med sumak
99,-

(Vegetarisk)
Karameliseret løgtærte med sherryeddike, brøndkarse og revet blåskimmelost
119,-

Pariserbøf af friskhakket økologisk okse med rødbedepickles, kapers, rødløg, persille, peberrod og rå æggeblomme
149,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Karameliserede pandekager med flødeskum og frugtkompot
69,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, citron-birkeskage med blåbærfromage, æblecrumblekage og pæretærte med citronmarengs
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.