Spisekort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon eller mail: 45 88 40 05 eller info@sophienholmcafe.dk

Frokosttallerken
3 kolde eller lune retter med fisk, kød og grønt
219,-

Frokostbord
6 kolde eller lune retter bestående af kød, fisk og grønt
329,-

Sherrysild med rødløg, kapers, dild, æg og krydderfedt
79,-

Cremet æblesild med rødløg, kørvel, æg og krydderfedt
79,-

Røget sildefilet med æggeblomme, radiser og purløg
79,-

Marineret hjertesalat med karameliseret blomkål, ristet blomkål, hasselnødder,
krydderurter og syltede pære
119,-

Sophienholms Cæsarsalat
Krydderurter, parmesanflager, sprøde brødcroutons, bagt selleri, skalotteløg og
sprødstegte udbenet kyllingevinger
129,-

Friskplukket krabbekød og bagt lyssej vendt med safran-kartoffelmayonnaise med marinerede
tomater, croutons og krydderurter
139,-

Hønsesalat af frie kyllinger med sennep, knoldselleri, drueagurker, blegselleri og løvstikke
109,-

Smørstegt rødspættefillet med fennikelsalat, citron og remoulade mættet med krydderurter
149,-

Friskpillede søkogte rejer med mayonnaise, citron og smørstegt brioche
159,-

Ristet pigvar med hvide asparges i egen sky,rygeostmousseline og purløg
189,-

Pariserbøf af friskhakket økologisk okse med rødbedepickles, kapers, rødløg, persille, peberrod og rå æggeblomme
149,-

Trøffelglacerede svinekæber med lun salat af vildmosekartofler, sommerporre og trøffelcreme
139,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Rødgrød med ristede mandler og fløde
69,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, citron-birkeskage med blåbærfromage, æblecrumblekage og pæretærte med citronmarengs
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.

Der tages forbehold for ændringer på vores hjemmeside