Vi glæder os allerede til julen her på Sophienholm, hvor forberedelserne er i fuld gang.
Julekortet starter slut november og forsætter året ud.
Julemenu 2025
Juletallerken
Julesild, gravad laks & tartelet med and.
219,-
Julebord
Julebord bestående af 6 anretninger – serveres løbende – koldt og lunt:
Julesild, gravad laks, rødspættefilet, and og svinenakke. Alt serveres med tilhørende garniture.
Afsluttes med Ris á la mande.
(Skal bestilles til hele bordet – min. 2 kuverter).
398,-
Klassisk julesild
Løgringe, syltede sennepskorn og smilende æg.
89,-
Stegt sild
Friteret kapers, løg, dild og blødkogt æg.
115,-
Hummerbisque
med stegte kammuslinger, friterede salvie og brunz fennikel.
165,-
Hjemmelavet gravad laks
Sennepscreme og mizuna.
160,-
Pandestegt rødspættefilet
Fennikelsalat, citron og hjemmelavet remoulade vendt med krydderurter.
165,-
Tilkøb af håndpillede rejer.
20,-
Bagte rodfrugter – Vegansk
Havtorn marineret bladebeder, syltede bolsjebeder, kikærte-mayonnaise samt sprøde bælgfrugter.
155,-
Laksetoast
Avokado, pocheret æg, hollandaise sauce og purløg.
175,-
Andebryst
Muscovado kartofler, rådkålspuré, sprød grøn kålsalat og appelsin glace.
185,-
Andetarteletter
Med asparges, sprødt andeskind og persille.
175,-
Skindstegt havbars
Pommes pariserne, blomkålspuré, smørristet kajserhatte, sprød flower sprouts og peberfrugt velouté.
195,-
Langtidsstegt svinenakke
Laurbærsalt, knuste kartofler i smørsennep og persille, æblecider pocheret gulerødder,
syltede tomater, cremet svampesauce og grøn olie.
195,-
3 modne oste
med ristet rugbrød og sødt
119,-
Sødt
Udvalg af husets hjemmebagte kager med creme fraiche eller flødeskum og kompot
60,-
Ris a la mande
med kirsebærsauce tilsmagt med Amarena-kirsebær og brændte mandler
60,-
Hjemmebagte brunkager
32,-
Husets Gløgg med brunkager
70,-
Velbekomme & glædelig jul