Sommeraftener

Sommeraftener på Sophienholm

Fra 1. maj til 30. august holder køkkenet aftenåben alle torsdage fra kl. 17.00 til kl. 19.30.

 Menu uge 24

Forret:

Let saltede stenbidderrogn med creme fraiche, rødløg, dild og toast
89,-

Hovedretter:

Fisk- og skaldyrssuppe med urter, tomat og kartoffel-safranmayonaise
179,-

Sprængt nakke af grambogårdgris
med hvide asparges, radisser og ærter i rygeostblanquettesauce
Hertil nye danske kartofler
169,-

Desserter:

Lækre hjemmebagte kager
55,-
Rødgrød med fløde og ristede mandler
69,-

 

Menu uge 25

Forret:

Kold aspargescremesuppe med saltet laks, løvstikke og citronolie
89,-

Hovedretter:

Smørstegte skærisingfileter
med stenbidderrogncreme, sommerporre og dildkartofler
189,-

Stegt kyllingebryst med majs, spidskål og kantarelcreme
179,-

Dessert:

Lækre hjemmebagte kager
55,-
Rødgrød med fløde og ristede mandler
69,-