Påsken 2018

 Menu:

Sennepssild med løgringe, kørvel og æg
79,-

Krydret løgsild med rødløg, dild og kapers
79,-

Hjemmelavede peberkippers med kartofler, ramsløg og mayonaise
79,-

Sprødstegte sildefileter med røgede æg, rødløg, persille, sennep og kartofler
119,-

Sildebord, 4 slags sild med tilbehør
169,-

  Tatar af færøsk laks med peberrod og gravede agurker
129,-

Friskpillede søkogte rejer(100 g.) med mayonaise, citron og stegt brød
149,-

Sophienholms stjerneskud
Smørstegt og dampet rødspættefilet på toast med stenbidderrogncreme, hvide asparges, søkogte rejer, fennikelsalat og grillet citron
169,-

Salat af rå vårgrøntsager med krydderurter og artiskokcreme
119,-

 Paté af kanin med grønne peberkorn, surt og krydderurter
119,-

Sprængt Poussin og friskbagt tartelet med champignons i morkelcreme og persille
139,-

Steg af vadehavslam med artiskokcreme, lammesky og bøftomat med ramsløg
159,-

4 modne oste med ristet rugbrød
119,-

Karameliserede pandekager med flødeskum og rabarberkompot
59,-

Derudover tilbydes
Påsketallerken (3 retter) Kr. 219,- og påskebord (6 retter) Kr. 329,-
som køkkenet kombinerer ud fra ovenstående retter. I cafeen tilbydes et skiftende udvalg af retterne – ring og hør hvad vi har på kortet