Frokostkort

Ved forudbestilling af mindre(min. 6 personer) eller større frokost- eller aftenselskab,
kontakt os da venligst på telefon
45 88 40 05

Frokostbord
6 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
Skal forudbestilles til hele bordet, min. 4 personer
329,-

Frokosttallerken
3 kolde og lune retter bestående af fisk, kød og grøntsager
219,-

Krydret løgsild med rødløg, dild og kapers
79,-

Sennepssild med æbler, løg, kørvel og æg
79,-

Hjemmelavede peberkippers med mayonaise, kartofler og ramsløg
79,-

Friskpillede søkogte rejer(100 g) med mayonaise, dild og citron. Hertil toast melba
149,-

Sophienholms stjerneskud
Stegt og dampet filet af fladfisk på toast med fennikelsalat, hvide asparges, søkogte rejer, citron og stenbidderrogncreme
169,-

Let saltet laks i citronkrumme med bagt fennikelcreme, syltet fennikel og sprød fennikel
129,-

Salat af rå grøntsager i limemarinade med grillet spidskål, artiskokcreme, bøftomat og krydderurter
119,-

Dansk marsklam i dildsauce med vårgrøntsager og nye kartofler
159,-

Tynde skiver af økologisk roastbeef med rødbedepickles, bløde løg, peberrod og persille
149,-

Karameliserede pandekager med frugtkompot og flødeskum
59,-

4 gode oste med ristet rugbrød
119,-

Sophienholms hjemmelavede kager – vi følger så vidt muligt årstiden, eksempelvis:
Gateau marcel, rabarbercrumblekage, små mandelkager og rabarber-bavarois
Tilbehør f.eks. hjemmelavet frugtkompot, creme eller økologisk flødeskum.